Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emil Moț, pacient la Spitalul Slatina
04.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 6297

Spitalul Județean de Urgență Slatina este o unitate medicală de încredere, cu medici competenți. O spun nu doar miile de pacienți, unii veniți chiar și din alte județe să se trateze aici, ci și primarul Slatinei, Emil Moț. Edilul a mărturisit ieri, într-o conferință de presă, că este pacient al Spitalului Slatina, unde a primit tratament adecvat și un diagnostic corect pentru micile probleme de sănătate pe care le are.


„V-ați duce părinții la Spitalul Județean Slatina?”, a fost una dintre întrebările pe care primarul Emil Moț le-a primit ieri, în cadrul unei conferințe de presă, de la un jurnalist. Edilul a spus că are încredere în medicii slătineni, al căror pacient este chiar el.
Nu doar cadrele medicale, dar și aparatura și dotările sunt la un nivel ridicat, iar pacienții, indiferent de vârstă sau afecțiune, trebuie să vină cu încredere, spune primarul Slatinei.
Și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a declarat, într-o emisiune la Olt Tv, că are încredere în medicii slătineni, membrii familie sale fiind tratați la Slatina de fiecare dată când au avut probleme de sănătate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE