Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stațiile Loctrans, mai bine delimitate
25.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 139

Se refac marcajele din stațiile de autobuz Loctrans. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public au decis hașurarea acestora cu vopsea de culoare galbenă pentru o mai bună identificare a lor, atât pentru conducătorii auto, cât și pentru călători.


Se întâmplă frecvent ca în stațiile de autobuz din Slatina, conducătorii auto Loctrans să nu poată îmbarca în siguranță călătorii. Fie că nu au unde să oprească, fie din comoditate, mulți șoferi își parchează autoturismele proprii în aceste zone destinate mijloacelor de transport Loctrans. Cei de la Direcția Administrarea Străzilor Slatina vin în sprijinul angajaților societății de transport în comun și refac marcajele.
Chiar dacă sunt vizibile, mulți șoferi din trafic nu respectă semnificația acestor marcaje, iar conducătorii de mijloace de transport în comun sunt nevoiți de multe ori să blocheze o bandă de circulație sau chiar tot traficul timp de câteva minute, până când urcă sau coboară călătorii.
Dacă vremea va permite, după finalizarea marcajelor rutiere din stațiile de autobuz, angajații de la Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina vor trece la refacerea marcajelor rutiere din stațiile de taxi din tot orașul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020