Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stațiile Loctrans, mai bine delimitate
24.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 182

Se refac marcajele din stațiile de autobuz Loctrans. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public au decis hașurarea acestora cu vopsea de culoare galbenă pentru o mai bună identificare a lor, atât pentru conducătorii auto, cât și pentru călători.


Se întâmplă frecvent ca în stațiile de autobuz din Slatina, conducătorii auto Loctrans să nu poată îmbarca în siguranță călătorii. Fie că nu au unde să oprească, fie din comoditate, mulți șoferi își parchează autoturismele proprii în aceste zone destinate mijloacelor de transport Loctrans. Cei de la Direcția Administrarea Străzilor Slatina vin în sprijinul angajaților societății de transport în comun și refac marcajele.
Chiar dacă sunt vizibile, mulți șoferi din trafic nu respectă semnificația acestor marcaje, iar conducătorii de mijloace de transport în comun sunt nevoiți de multe ori să blocheze o bandă de circulație sau chiar tot traficul timp de câteva minute, până când urcă sau coboară călătorii.
Dacă vremea va permite, după finalizarea marcajelor rutiere din stațiile de autobuz, angajații de la Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina vor trece la refacerea marcajelor rutiere din stațiile de taxi din tot orașul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE