Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autospeciale noi pentru Ambulanță și Poliție
19.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 164

Autospeciale noi pentru Serviciul de Ambulanță și Poliția Olt. Polițiștii au primit șapte mașini de intervenție, Dacia Logan, iar Ambulanța, două autosanitare de tip C. La Poliție, mașinile au fost deja distribuite în județ. Era mare nevoie de ele, întrucât mare parte din parcul auto este învechit. Aceeași problemă și la Serviciul de Ambulnață, care mai așteaptă salvări noi, până la finalul acestui an.


Dotări noi pentru Inspectoratul de Poliție Județean Olt. Șapte autospeciale Dacia Logan au fost distribuite de Poliția Română pentru mai multe posturi de poliție din mediul rural, unde majoritatea mașinilor erau foarte vechi și se stricau frecvent. Autospecialele au toată dotarea necesară și au fost puse deja în funcțiune. Ele au ajuns, două la Poliția Rutieră Slatina și Scorniceşti, iar celelalte cinci la poliţiştii din localitățile Curtişoara, Dobroteasa, Gostavăţu, Grojdibodu şi Sprâncenata.
La finalul anului trecut, Poliția Olt a mai primit alte 20 de autospeciale de intervenție. Și Serviciul de Ambulanță Olt a primit, zilele acestea, autospeciale noi. Este vorba despre două salvări de tip C, care le sunt de mare ajutor ambulanțierilor.
Anul acesta, Ambulanței Olt i-au mai fost repartizate alte nouă echipaje medicale. Mai este însă nevoie de salvări, pentru că și aici parcul auto este destul de vechi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020