Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Soare și distracție la Plaja Olt
17.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 646

Distracție cât cuprinde la Plaja Olt. Slătinenii au petrecut minivacanța de Rusalii la soare, relaxându-se pe șezlong, sau în apa caldă din piscină. În weekend, peste 1.000 de persoane au venit la plajă. Reprezentanții Clubului Nautic și de Agrement îi invită pe toți să se bucure de apă și soare, în condiții de siguranță.


În weekend, Plaja Olt a fost locul de distracție și relaxare pentru mulți dintre slătinenii care au dorit să petreacă minivacanța de Rusalii la soare. S-au bronzat și au petrecut timpul liber într-un mod plăcut și sigur, angajații Clubului Nautic și de Agrement și salvamarii fiind în peramnență în mijlocul lor.
Și astăzi, încă de la deschidere, slătineni de toate vârstele au venit în număr mare, la plajă.
Cei mai mici s-au distrat sub umbrelă, după ce mai întâi au trecut pe la piscină, pentru o porție zdravană de bălăceală.
La fel de bine s-au simțit și cei mari. Apă, soare, muzică, relaxare, au avut toate ingredientele pentru o zi de vară perfectă.
Plaja Olt este deschisă în fiecare zi între orele 9.30 și 20.00. Cei care doresc o plimbare pe apă pot închiria hidrobiciclete, care costă 17 lei/oră pentru două persoane.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020