Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liber la pescuit
12.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 850

S-a încheiat perioada de prohibiție, iar pescarii au din nou liber pe râul Olt. Directorul Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv, Mihai Albulescu, spune că iubitorii acestui sport pot acum să captureze orice specie de pește doresc. Însă cu respectarea legii: să nu uite de avizarea permisului de pescuit, respectarea dimensiunilor peștelui prins și cantitatea capturată.


Undă verde la pescuit. S-a încheiat perioada de prohibiție, iar în prezent nu mai există restricții pentru nicio specie de pește. Iubitorii acestui sport au acum liber, pe râul Olt, să se recreeze și să întindă undițele pe baltă. Reprezentanții Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv le reamintesc pescarilor să nu uite totuși de regulile pe care trebuie să le respecte la pescuit.
În perioada de prohibiție, zeci de braconieri au fost prinși de jandarmi pe râul Olt și sunt cercetați penal. Weekendul trecut, la Fălcoiu și Brâncoveni au fost depistate mai multe persoane care pescuiau în perioada interzisă.
Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Olt, în perioada de prohibiție, au fost înregistrate pete 30 de infracțiuni la regimul piscicol, fiind întocmite dosare penale. Totodată, jandarmii au confiscat de la braconieri mai mulți kilometri de plase de pescuit.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE