Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alimente sigure, în zilele călduroase
13.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 171

Atenție la produsele alimentare pe care le cumpărați! În aceste zile cu temperaturi ridicate, riscul de îmbolnăvire este ridicat, de aceea și inspectorii veterinari sunt cu ochii pe cei care vând alimente. În piețe, producătorii de lactate și-au luat măsuri sporite pentru a evita alterarea produselor, iar clienții sunt mult mai atenți la ceea ce cumpără.


Sectoarele destinate produselor lactate din piețe sunt atent monitorizate de inspectorii veterinari în această perioadă. Alimentele se pot altera foarte repede din cauza temperaturilor ridicate, dacă nu sunt păstrate în vitrinele frigorifice. Producătorii spun că au mare grijă atât la modul în care transportă laptele și brânza, cât și la expunerea acestor produse la vânzare.
Laptele, un aliment care se alterează ușor, este păstrat obligatoriul în frigider. Iar pentru a evita eventualele nemulțumiri ale clienților, producătorii îl aduc numai la comandă și îi îndeamnă pe cumpărători să vină se își ia marfa acasă dis de dimineață.
Clienții rămân fideli producătorilor, dar spun că sunt foarte atenți la modul în care sunt păstrate produsele, în zilele acestea călduroase.
Inspectorii veterinari îi sfătuiesc pe consumatori să nu cumpere alimente din locuri neautorizate și să fie foarte atenți la modul în care le transportă și le păstrează.

În sezonul cald, numărul controalelor efectuate în târguri și piețe, dar și în magazinele alimentare este mai mare, tocmai pentru a se evita comercializarea de produse nesigure pentru consum.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE