Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Explicații după înroșirea bulevardului A.I. Cuza
11.06.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 714

Imagini spectaculoase, ieri după amiază, pe bulevardul A.I. Cuza, din Slatina. După ploaie, carosabilul s-a înroșit inexplicabil, stârnind interesul trecătorilor care au surprins în fotografii curiosul fenomen. Misterul a fost elucidat astăzi, de pompierii și polițiștii slătineni.


Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear) au intervenit pentru spălarea carosabilului. La fața locului au venit și reprezentanți ai Gărzii de Mediu, care au prelevat mostre din substanță, urmând să stabilească compoziția sa.
În urma verificărilor pe camerele de supraveghere, a fost identificată autoutilitara din care s-a scurs substanța roșie. Mașina aparține unei societăți comerciale cu sediul în comuna Teslui, judetul Olt. Polițiștii au stabilit că, la efectuarea virajului la dreapta, în autoutilitara respectivă s-a vărsat o găleată cu vopsea roșie, folosită în industria papetariei, care nu este toxică, aceasta ajungând accidental pe carosabil.
Firma transportatoare a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 200 de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020