Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Apele amenință din nou județul
07.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 448

Natura s-a dezlănțuit din nou, în Olt. Din cauza cantităților mari de precipitații căzute pe parcursul zilei de ieri, mai multe gospodării din Scornicești au fost inundate. Pompierii au intervenit imediat la fața locului pentru evacuarea apei care amenința să intre și în casele oamenilor.


În ultimele 24 de ore, în Olt au fost emise mai multe atenționări de fenomene meteo imediate, caracterizate prin grindină și cantități mari de apă. Mai multe localități din Scornicești au fost afectate. Echipaje de pompieri din cadrul Stației Scornicești și Detașamentului Slatina au acționat la fața locului pentru a scoate apa provenită din precipitații și de pe versanți.
Situația este îngrijorătoare și la Dunăre, în sudul județului. Nivelul apei este în creștere, spun cei de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Olt .
Până pe data de 13 iunie, Dunărea se află sub cod portocaliu de inundații. Debitul fluviului va crește constant, fiind posibile depășiri ale cotelor de apărare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020