Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dabo Doner, fast-food sănătos la Slatina
23.05.2019
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 707

Cel mai bun doner din Germania are mare succes la Slatina. Acest doner celebru în Germania a fost pentru prima oară la Sibiu pentru piața autohtonă. A cucerit România rapid și expansiunea continuă.


Dabo Doner înseamnă ”fast-food sănătos”, iar acest concept a prins de minune în rândul consumatorilor de toate vârstele. Produsele nu conțin conservanți sau aditivi iar totul este preparat pe loc, în fața clienților.
Dabo este franciza cu cea mai rapidă dezvoltare în ultimii 3 ani. Are acum 46 de locații în România și una în Ungaria, iar alte 5 sunt în amenajare și urmează să fie deschise în curând.
Miercuri, 22 mai, clienții Dabo Doner din Slatina au avut parte de o mare surpriză. Gustosul doner le-a fost preparat și servit chiar de către faimosul master-chef Horia Vârlan, cel care este imaginea Dabo. Unii dintre ei au avut și șansa de a câștiga un tricou sau o carte cu autograful celebrului bucătar.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020