Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copii-polițiști: „Conduceți prudent!“
22.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 218

Acțiune inedită a Poliției Rutiere Olt, în colaborare cu Palatul Copiilor „Adrian Băran“ din Slatina. Copii- polițiști, împreună cu oameni ai legii, au oprit șoferii în trafic și le-au transmis mesaje pentru prevenirea accidentelor rutiere. Conducătorii auto au fost impresionați și sensibilizați, totodată, de mesajele micilor polițiști în trafic.


Mai mulți elevi de la Palatul Copiilor „Adrian Băran“ din Slatina au fost, astăzi, polițiști, pentru câteva ore. Tinerii, împreună cu lucrători ai Serviciului Rutier Olt, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere. Le-au oferit șoferilor o cafea, în pahare pe care au scris mesaje de prevenire, și le-au transmis, totodată să fie prudenți în trafic.
Acțiunea s-a desfășurat sub sloganul „Educație rutieră, educație pentru viață!” Mesajele copiilor, care au purtat accesorii de polițiști, i-au sensibilizat pe conducătorii auto.
Prin această acțiune, polițiștii au încercat să prevină accidentele de circulație. Mai ales că în multe dintre ele au fost implicați copii.
Polițiștii spun că vor continua să organizeze acest gen de acțiuni în care vor implica și copii, pentru ca mesajul lor să fie și mai bine înțeles de participanții la trafic.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE