Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Balul Rotary, eveniment caritabil la Slatina
10.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1267

O nouă gală de înaltă ținută organizată de Clubul Rotary Slatina va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare. Balul anual caritabil a ajuns la cea de-a cincea ediție și se va desfășura sub deviza „Fii înger! Salvează o viață!”.


Clubul Rotary Slatina continuă să se implice activ și anul acesta în viața comunității. Membrii săi vor organiza, pe 17 mai, un bal caritabil, pentru că vor să strângă bani cu ajutorul cărora să susțină noi proiecte de suflet.
La Balul Rotary va fi organizată și o licitație de tablouri semnate de pictori celebri și costume populare tradiționale realizate de artiști populari cunoscuți. Fondurile obținute vor servi la realizarea obiectivului propus de rotarieni pentru anul acesta.
Anul trecut, membrii clubului au susținut copiii talentați, s-au implicat în mai multe programe sociale și au donat aparatură modernă pentru Secția Recuperare Neuromotorie Copii a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Au oferit 10 premii pentru elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele școlare și trei burse lunare, timp de un an, pentru studenții proveniți din căsuțele familiale. De asemenea, doi copii cu autism din familii cu posibilități materiale reduse au beneficiat de terapie, iar 270 de femei din mediul rural au efectuat mamografii gratuite. Tot cu ajutorul Clubului Rotary Slatina a fost editat albumul istoric „Contribuția județului Olt și Romanați la primul Război Mondial”.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019