Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Micii pompieri, în concurs
16.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 128

Competiție strânsă, astăzi, între elevii de gimnaziu și liceu, care au participat la concursurile „Cu viața mea apăr viața“ și „Prietenii pompierilor“. A fost faza locală, care s-a desfășurat la Palatul Copiilor „Adrian Băran“ din Slatina, și la care au participat elevi de la patru școli gimnaziale și trei licee din oraș. Câștigătorii vor merge mai departe, la faza județeană, ce va avea loc în luna mai.


100 de elevi de la școli și licee din Slatina au participat, astăzi, la concursurile cu tematică de protecție civilă, organizate de reprezentanții Palatului Copiilor „Adrian Băran“ din Slatina și cei ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Competiția a constat într-o testare scrisă, iar lupta a fost una strânsă. Toți concurenții au fost bine pregătiți, au spus, surprinși, organizatorii.
Ajuns la cea de-a 18-a ediție, concursul nu le-a pus probleme elevilor. Mai ales că mulți dintre ei nu s-au aflat la prima participare.
Toate cele patru școli și trei licee au obținut punctaj maxim la această fază locală. Următoarea etapă a concursului se va desfășura tot la Slatina, luna viitoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019