Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Micii pompieri, în concurs
15.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 216

Competiție strânsă, astăzi, între elevii de gimnaziu și liceu, care au participat la concursurile „Cu viața mea apăr viața“ și „Prietenii pompierilor“. A fost faza locală, care s-a desfășurat la Palatul Copiilor „Adrian Băran“ din Slatina, și la care au participat elevi de la patru școli gimnaziale și trei licee din oraș. Câștigătorii vor merge mai departe, la faza județeană, ce va avea loc în luna mai.


100 de elevi de la școli și licee din Slatina au participat, astăzi, la concursurile cu tematică de protecție civilă, organizate de reprezentanții Palatului Copiilor „Adrian Băran“ din Slatina și cei ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Competiția a constat într-o testare scrisă, iar lupta a fost una strânsă. Toți concurenții au fost bine pregătiți, au spus, surprinși, organizatorii.
Ajuns la cea de-a 18-a ediție, concursul nu le-a pus probleme elevilor. Mai ales că mulți dintre ei nu s-au aflat la prima participare.
Toate cele patru școli și trei licee au obținut punctaj maxim la această fază locală. Următoarea etapă a concursului se va desfășura tot la Slatina, luna viitoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE