Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Școala altfel”, distracție la Clubul Nautic
16.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 387

Ce poate fi mai frumos și mai relaxant decât să-ți petreci câteva ore în aer liber? A fost ideea de la care au pornit doi profesori de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina când au stabilit programul pentru „Școala altfel”. Astăzi, cadrele didactice împreună cu elevii au ales să facă mișcare și să se distreze la Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt”.


Role, biciclete, terenuri de minigolf și de tenis sau de fotbal sunt puse la dispoziția vizitatorilor de reprezentanții Clubului Nautic și de Agrement „Plaja Olt”. Astăzi, au trecut pragul acestui club zeci de elevi de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.
Cei mai mulți dintre copii au spus că este pentru prima oară când vizitează această bază. Orele petrecute aici au fost minunate și spun că vor reveni cu drag ori de câte ori vor avea ocazia.
În Programul național „Școala altfel”, porțile Clubului Nautic și de Agrement „Plaja Olt ” sunt deschise pentru toți elevii iubitori de mișcare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019