Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cursuri gratuite de prim ajutor
15.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 403

După ce s-a implicat în numeroase campanii umanitare, polițistul Viorel Teacă participă acum la o altă acțiune socială. Împreună cu cei de la Crucea Roșie și Biblioteca Județeană „Ion Minulescu“ din Slatina, el a lansat un proiect, în cadrul căruia elevii de liceu, dar și alți doritori, pot participa gratuit la cursuri de acordare de prim ajutor de bază. Aceștia vor învăța cum să salveze o viață, în situații extreme.


Cum se acordă primul ajutor în caz de urgență? Sunt încă multe persoane care nu știu aceste lucruri esențiale care fac diferența dintre viață și moarte. De acum pot învăța gratuit acest lucru. Polițistul Viorel Teacă a inițiat un proiect în cadrul căruia vor fi predate cursuri de acordare a primului ajutor de bază elevilor și celor care doresc să învețe să salveze o viață. Proiectul a fost prezentat, astăzi, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu“ din Slatina.
Cursul de prim ajutor va avea loc în fiecare săptămână și este dedicat în special elevilor de liceu. Pot participa la aceste cursuri și șomeri, dar și anumite categorii de angajați.
La eveniment a participat și jurnalistul Christian Sabbagh, care a lăudat proiectul polițistului Viorel Teacă.

Cei prezenți au spus că aceste cursuri sunt foarte importante și fiecare persoană ar trebui să știe tehnici minime de acordare a primului ajutor.
Organizatorii campaniei sunt Corpul Național al Polițiștilor, Poliția Municipiului Slatina și Crucea Roșie Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE