Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cursuri gratuite de prim ajutor
15.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 315

După ce s-a implicat în numeroase campanii umanitare, polițistul Viorel Teacă participă acum la o altă acțiune socială. Împreună cu cei de la Crucea Roșie și Biblioteca Județeană „Ion Minulescu“ din Slatina, el a lansat un proiect, în cadrul căruia elevii de liceu, dar și alți doritori, pot participa gratuit la cursuri de acordare de prim ajutor de bază. Aceștia vor învăța cum să salveze o viață, în situații extreme.


Cum se acordă primul ajutor în caz de urgență? Sunt încă multe persoane care nu știu aceste lucruri esențiale care fac diferența dintre viață și moarte. De acum pot învăța gratuit acest lucru. Polițistul Viorel Teacă a inițiat un proiect în cadrul căruia vor fi predate cursuri de acordare a primului ajutor de bază elevilor și celor care doresc să învețe să salveze o viață. Proiectul a fost prezentat, astăzi, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu“ din Slatina.
Cursul de prim ajutor va avea loc în fiecare săptămână și este dedicat în special elevilor de liceu. Pot participa la aceste cursuri și șomeri, dar și anumite categorii de angajați.
La eveniment a participat și jurnalistul Christian Sabbagh, care a lăudat proiectul polițistului Viorel Teacă.

Cei prezenți au spus că aceste cursuri sunt foarte importante și fiecare persoană ar trebui să știe tehnici minime de acordare a primului ajutor.
Organizatorii campaniei sunt Corpul Național al Polițiștilor, Poliția Municipiului Slatina și Crucea Roșie Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019