Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale în piețe, în trafic și în zona școlilor
15.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 304

Acțiuni ample ale polițiștilor olteni. Aceștia au desfășurat controale în trafic, în zona unităților de învățământ și în piețele din municipiul Slatina, pentru prevenirea și combaterea actelor antisociale. Mai mulți elevi au fost găsiți absentând de la ore, iar peste 20 de șoferi au rămas fără permis de conducere.


Lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Slatina împreună cu cei ai secțiilor de poliție din zonă au desfășurat zilele acestea acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. În trafic, în zona școlilor și în piețe, oamenii legii au făcut controale și au aplicat peste 100 de sancțiuni, în valoare de 63.000 de lei. Vineri, polițiștii au acționat în zona mai multor unități de învățământ și au identificat 24 de elevi care absentau de la cursuri. De asemenea, oamenii legii au mers și în piețele alimentare și agroalimentare din Slatina, unde au fost găsite mai multe produse fără documente de proveniență.
În trafic, polițiștii au prins un bărbat care transporta deșeuri feroase în valoare de 9.000 de lei. Fierul a fost confiscat. Mai mulți șoferi au rămas fără permis pentru viteză excesivă sau consum de alcool.
De asemenea, în timpul acțiunilor de control au fost identificați doi tineri de 15 și 18 ani, ambii din Slatina care, în luna martie, ar fi furat bunuri și bani din două autoturisme. Tot în timpul acțiunii, polițiștii au prins un bărbat care se sustrăgea cercetărilor pentru mai multe infracțiuni de distrugere. El este cauzat că a distrus mai multe aparate de jocuri de noroc și a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind pus sub control judiciar.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019