Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale în piețe, în trafic și în zona școlilor
15.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 316

Acțiuni ample ale polițiștilor olteni. Aceștia au desfășurat controale în trafic, în zona unităților de învățământ și în piețele din municipiul Slatina, pentru prevenirea și combaterea actelor antisociale. Mai mulți elevi au fost găsiți absentând de la ore, iar peste 20 de șoferi au rămas fără permis de conducere.


Lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Slatina împreună cu cei ai secțiilor de poliție din zonă au desfășurat zilele acestea acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. În trafic, în zona școlilor și în piețe, oamenii legii au făcut controale și au aplicat peste 100 de sancțiuni, în valoare de 63.000 de lei. Vineri, polițiștii au acționat în zona mai multor unități de învățământ și au identificat 24 de elevi care absentau de la cursuri. De asemenea, oamenii legii au mers și în piețele alimentare și agroalimentare din Slatina, unde au fost găsite mai multe produse fără documente de proveniență.
În trafic, polițiștii au prins un bărbat care transporta deșeuri feroase în valoare de 9.000 de lei. Fierul a fost confiscat. Mai mulți șoferi au rămas fără permis pentru viteză excesivă sau consum de alcool.
De asemenea, în timpul acțiunilor de control au fost identificați doi tineri de 15 și 18 ani, ambii din Slatina care, în luna martie, ar fi furat bunuri și bani din două autoturisme. Tot în timpul acțiunii, polițiștii au prins un bărbat care se sustrăgea cercetărilor pentru mai multe infracțiuni de distrugere. El este cauzat că a distrus mai multe aparate de jocuri de noroc și a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind pus sub control judiciar.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE