Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La bursă, pentru viza de șomeri
12.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 225

Sute de olteni au participat astăzi la Bursa locurilor de muncă. Mulți dintre aceștia au ocolit standurile angajatorilor, fiind interesați doar să-și vizeze carnetul de șomaj. Însă, potrivit datelor statistice oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, după acest eveniment, mai mult de jumătate dintre participanți au fost selectați pentru interviu sau probă de lucru.


Participare numeroasă la această ediție a evenimentului care dă mari șanse de angajare oltenilor care sunt în căutarea unui loc de muncă. La Slatina, încă de la primele ore ale dimineții în fața Casei de Cultură a Sindicatelor se aflau sute de oameni care așteptau să intre la Bursa locurilor de muncă.
Mulți dintre participanți s-au arătat însă mai puțin interesați de locurile de muncă disponibile oferite de angajatorii prezenți. Mai întâi au trecut pe la standul agenției pentru a-și viza carnetul de șomaj și pentru a face dovada că au luat parte la acest eveniment.
Pe de altă parte și angajatorii care au răspuns invitației la acest eveniment se plâng că vizitatorii nu sunt interesați să muncească, chiar dacă au o ofertă variată de joburi disponibile.
Potrivit datelor statistice oferite de AJOFM Olt, după acest eveniment, 992 de olteni au participat la Bursa locurilor de muncă de la Slatina și Caracal. 429 dintre aceștia au fost selectați pentru interviu sau probă de lucru. Rămâne de văzut câți se vor și angaja.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019