Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Fii inteligent, nu violent!”
12.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 100

Jandarmii olteni se implică activ în educația copiilor. Vor ca ei să învețe de la vârste fragede să prevină și să evite situațiile în care pot apărea manifestări violente, fie din partea lor, fie din partea altor persoane.


Săptămâna aceasta, în cadrul proiectului „Fii inteligent, nu violent!”, jandarmii olteni au desfăşurat activităţi preventiv-educative la Liceul ,,P.S. Aurelian” şi Şcoala Gimnazială ,,George Poboran” din Slatina, precum şi la Şcoala Gimnazială ,,Strejeştii de Sus”. Proiectul are ca obiectiv general prevenirea manifestărilor violente în incinta sau zona instituțiilor de învățământ. Iată ce aspecte de interes au fost prezentate și dezbătute în cadrul activităților:
-îmbunătăţirea disciplinei în şcoală şi reducerea/eliminarea evenimentelor deosebite;

-creşterea nivelului de conştientizare a minorilor cu privire la implicaţiile pe care le are asupra viitorului lor comiterea unor fapte antisociale și consecințele juridice;

-prevenirea consumului/comercializării de substanţe interzise (droguri, substanţe etnobotanice, alcool, tutun, etc.) în rândul elevilor.
Reprezentanții Jandarmeriei Olt spun că activităţile de acest fel vor continua şi la alte instituţii de învăţământ în cadrul ,,Săptămânii Altfel”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019