Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Votați Rădița Piroșca la Gala Excelenței!
19.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1036

„Mi-am făcut datoria și ceea ce îmi spune sufletul”. Este declarația Rădiței Piroșca, în urma nominalizării la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială din acest an. Implicarea și promovarea în acțiuni sociale sunt atuurile oltencei pentru a obține premiul pentru întreaga carieră în acest domeniu. După prima zi de vot, directorul instituției oltene este pe primul loc în clasament.


DGASPC Olt este nominalizată pentru al patrulea an consecutiv în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Un eveniment în cadrul căruia vor fi premiați cei mai merituoși asistenți sociali din țară, dar și reprezentanții de instituții care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social. Dacă în ceilalți ani, instituția a fost nominalizată în cadrul acestei gale, ocupând locuri fruntașe, în acest an, directorul Rădița Piroșca a fost propusă pentru secțiunea „Premiul pentru întreaga carieră în asistență socială”. Câștigătorii sunt desemnați prin vot on-line, iar pentru a obține premiul, are nevoie de cât mai multe voturi.
Rădița Piroșca a organizat zeci de acțiuni în care au fost implicați atât copii cât și bătrâni aflați în grija statului. Tuturor a reușit să le aducă zâmbetul pe chipuri, iar implicarea de care a dat dovadă a fost remarcată de organizatorii evenimentului. Cu modestie, directorul DGASPC a mărturisit că mai are multe de făcut în acest domeniu.
Ediția din acest an a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială va avea loc pe 19 martie, când se va celebra Ziua Mondială a Asistenței Sociale, la Ateneul Român.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019