Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Votați Rădița Piroșca la Gala Excelenței!
18.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1533

„Mi-am făcut datoria și ceea ce îmi spune sufletul”. Este declarația Rădiței Piroșca, în urma nominalizării la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială din acest an. Implicarea și promovarea în acțiuni sociale sunt atuurile oltencei pentru a obține premiul pentru întreaga carieră în acest domeniu. După prima zi de vot, directorul instituției oltene este pe primul loc în clasament.


DGASPC Olt este nominalizată pentru al patrulea an consecutiv în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Un eveniment în cadrul căruia vor fi premiați cei mai merituoși asistenți sociali din țară, dar și reprezentanții de instituții care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social. Dacă în ceilalți ani, instituția a fost nominalizată în cadrul acestei gale, ocupând locuri fruntașe, în acest an, directorul Rădița Piroșca a fost propusă pentru secțiunea „Premiul pentru întreaga carieră în asistență socială”. Câștigătorii sunt desemnați prin vot on-line, iar pentru a obține premiul, are nevoie de cât mai multe voturi.
Rădița Piroșca a organizat zeci de acțiuni în care au fost implicați atât copii cât și bătrâni aflați în grija statului. Tuturor a reușit să le aducă zâmbetul pe chipuri, iar implicarea de care a dat dovadă a fost remarcată de organizatorii evenimentului. Cu modestie, directorul DGASPC a mărturisit că mai are multe de făcut în acest domeniu.
Ediția din acest an a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială va avea loc pe 19 martie, când se va celebra Ziua Mondială a Asistenței Sociale, la Ateneul Român.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024