Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Scandal între vecine, la Ursoaia
07.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5916

Este scandal între mai multe femei din satul Ursoaia, al comunei Icoana. Una dintre ele este acuzată că și-a bătut vecinele văduve. Sătenii spun agresoarea se împrumută de bani, iar când trebuie să îi restituie devine agresivă. De asemenea, le face scandal femeilor care, crede ea, ar fi avut relații cu un fost concubin al ei. Ultima victimă a anunțat poliția și și-a scos un certificat medico-legal.


Scandal între femei, în comuna Icoana, din județul Olt. O localnică este acuzată că se ceartă cu toate vecinele, le jignește și le bate. Acestea din urmă susțin că ar ajuta-o pe femeie cu mâncare și ar împrumuta-o de bani. Însă atunci când trebuie să de banii înapoi, ea devine agresivă. Agresoarea, dar și victimele sale, sunt femei văduve, iar gelozia ar fi unul dintre motivele scandalurilor repetate. Ultima victimă a femeii bătăușe este Elisabeta Dinuș, în vârstă de 67 de ani.
Femeia spunea că la un moment dat a fost prietenă cu cea care a bătut-o. A ajutat-o cu bani, mâncare și haine și nu credea vreodată că se va ajunge în această situație.
Agresoarea a refuzat să vorbească despre cele întâmplate.
Despre scandalul dintre cele două femei știe aproape tot satul.
Elisabeta Dinuș nu ar fi singura victimă a vecinei sale. Aceasta a avut conflicte cu mai multe femei, printre care și o bătrână de 77 de ani.
Bătrâna susține și ea spusele vecinei. A fost la un pas să devină victimă a furiei aceleiași femei, după ce a împrumutat-o cu bani.
Poliția a deschis o anchetă în urma scandalului de la Ursoaia.

Atât agresoarea, cât și victima au fost sancționate cu 200 de lei, pentru provocare și participare la scandal. Ancheta Poliției continuă în acest caz.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019