Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pompierii civili, în concurs
13.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 205

Pompierii de la Serviciile Voluntare și Private pentru Situații de Urgență s-au aflat, astăzi, în competiție. A fost etapa județeană, iar concurenții au luptat strâns pentru locul I, mai ales că unii dintre ei participă la această competiție de 15 ani. Căldura și emoțiile i-au încurcat pe unii dintre voluntari.


 Stadionul „Metalurgistul” din Slatina a găzduit astăzi un nou concurs pentru pompierii civili din tot județul. 90 de pompieri de la serviciile voluntare și private pentru situații de urgență s-au aflat la linia de start.
În județul Olt sunt 112 servicii voluntare pentru situații de urgență și alte șase private.
Echipele clasate pe primele locuri vor participa la faza interjudeţeană, care va fi organizată în luna iulie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019