Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ești pregătit pentru dezastre?
13.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 163

Sunteți pregătiți pentru o situație de urgență? Știți cum trebuie să acționați în timpul unui dezastru, dar și după acesta? Pompierii desfășoară campanii de informare în rândul populației, dar nu toți cetățenii știu de acestea. Slătinenii vin cu propuneri de acțiuni despre care cred că ar avea un impact mai mare asupra populației.


 Fii pregătit pentru situații de urgență! Este un site de informare pentru pregătirea populației în cazul unui dezastru. Aici sunt informații de prim-ajutor, furtună, inundații, alunecări de teren, caniculă, avalanșă, incendiu, furt de mașini. Nu mulți știu despre existența acestui site, iar alții nu au posibilitatea accesării lui. Zilele trecute, pompierii olteni au distribuit materiale de informare în mai multe zone din municipiul Slatina.
Cum se informează cetățenii despre situațiile de urgență și cum ar trebui făcută mai bine această informare? Ne spun chiar ei.
Informații detaliate despre cum să faceți față dezastrelor și campaniile derulate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență puteți afla din emisiunea „Perfectul simplu” din această seară, de la 8:20.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019