Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ești pregătit pentru dezastre?
13.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 175

Sunteți pregătiți pentru o situație de urgență? Știți cum trebuie să acționați în timpul unui dezastru, dar și după acesta? Pompierii desfășoară campanii de informare în rândul populației, dar nu toți cetățenii știu de acestea. Slătinenii vin cu propuneri de acțiuni despre care cred că ar avea un impact mai mare asupra populației.


 Fii pregătit pentru situații de urgență! Este un site de informare pentru pregătirea populației în cazul unui dezastru. Aici sunt informații de prim-ajutor, furtună, inundații, alunecări de teren, caniculă, avalanșă, incendiu, furt de mașini. Nu mulți știu despre existența acestui site, iar alții nu au posibilitatea accesării lui. Zilele trecute, pompierii olteni au distribuit materiale de informare în mai multe zone din municipiul Slatina.
Cum se informează cetățenii despre situațiile de urgență și cum ar trebui făcută mai bine această informare? Ne spun chiar ei.
Informații detaliate despre cum să faceți față dezastrelor și campaniile derulate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență puteți afla din emisiunea „Perfectul simplu” din această seară, de la 8:20.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019