Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fetița din Vulpeni s-ar fi sinucis de dorul familiei
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 103

Cazul fetiței de 13 ani, din comuna Vulpeni, care s-a spânzurat duminică după-amiază, scoate la iveală lucruri grave. Mama acesteia, deși a obținut custodia copilei și a fratelui mai mic, după despărțirea de soț, a plecat să muncească în străinătate, lăsându-i pe copii să locuiască singuri într-o casă. În plus, deși fetița ar mai fi avut o tentativă de sinucidere, autoritățile spun că nu știau nimic.Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul fetiței de 13 ani, din localitatea Vulpeni, care s-a spânzurat duminică după-amiază în podul casei. Fetița de 13 ani și fratele ei mai mic, de 10 ani, rămăseseră în grija mamei, după ce aceasta s-a despărțit de tatăl copiilor. Bărbatul locuiește în Vâlcea, cu cel de-al treilea copil, un băiat mai mare.

Din luna mai, de când mama copiilor a plecat în străinătate, copila și fratele său stăteau singuri. Ei locuiau la mică distanță de bunici, în casa bătrânei de care avusese grijă mama lor, dar care murise. Doar seara, bunica maternă venea și dormea cu cei doi frați. Fetița trecuse în clasa a opta și era o elevă liniștită, spune directoarea Școlii Gimnaziale Vulpeni. Motivul pentru care minora ar fi recurs la gestul  extrem este dorul de fratele și tatăl ei, care locuiau în județul Vâlcea.

În urmă cu câțiva ani, fetița a plecat de acasă de dorul tatălui. Mama a anunțat poliția, iar minora a fost găsită în aceeași zi. Reprezentanții Protecției Copilului spun că și plecarea mamei în străinătate a afectat-o foarte mult.

Fetița ar mai fi avut o tentativă de sinucidere în urmă cu ceva timp, însă autoritățile spun că nu știu nimic despre acest lucru. Cu câteva zile înainte de gestul extrem, fetița a postat pe contul său de socializare un mesaj pe care doar specialiștii l-ar putea traduce acum: „Orice ai face, nu te întoarce niciodată la ceea ce te-a distrus”.

Copila a fost înmormântată astăzi. Mama le-a spus autorităților că va rămâne acasă, penrtu a-l îngriji pe copilul mai mic. Cel mai probabil, acesta va avea nevoie de consiliere psihologică, pentru a depăși această tragedie, mai ales că el este el care a găsit-o pe fată spânzurată.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021