Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic: „Nu mai stați acasă cu simptome de boală”
19.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4974

„Nu mai stați acasă cu simptome de boală! Apelul medicilor pentru populație este să se prezinte în serviciile de urgență cât mai repede posibil”. Este mesajul medicului Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Slatina, care spune că foarte mulți pacienți care au ajuns la Urgențe în această perioadă, au forme severe de Covid.


 Tot mai mulți pacienți cu Covid ajung la spital prea târziu. În prezent, majoritatea celor internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina au nevoie de oxigen, după ce au stat mai multe zile acasă cu simptome. O parte dintre ei se află în stare critică și așteaptă să se elibereze un loc la Terapie Intensivă.
La Spitalul municipal Caracal au început demersurile pentru reabilitarea rețelei de gaze medicinale în vederea tratării a unui număr cât mai mare de bolnavi confirmați pozitiv.
În timp ce spitalele sunt pline de pacienți cu Covid, autoritățile fac în continuare apel disperat la vaccinare. Atât cu primele doze, cât și doza booster, pentru că numai așa putem scăpa de această pandemie. Medici spun că majoritatea celor care ajung la spital cu Covid sau mor din cauza infecției cu Sars-Cov-2, sunt persoane nevaccinate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Ion Şerban, unul dintre cei mai iubiţi dascăli din Slatina, a plecat dintre noi

Ion Şerban, unul dintre cei mai iubiţi profesori de la Colegiul Naţional Ion Minulescu, a părăsit prea devreme şi atât de surprinzător această lume. Va rămâne în inimile a zeci de generaţii de elevi care au avut şansa de a cunoaşte un om deosebit şi de a fi educaţi de un profesor unic. Inteligenţa, umorul, vasta sa cultură generală şi talentul său original de a preda au deschis minţile şi sufletele a mii de tineri. Rămas bun, om minunat, odihneşte-te în pace şi luminează-ne mai departe, din alt Univers!
22 Ian 2022

Alro Slatina a mai închis o hală

Criza Alro Slatina se adâncește din cauza creșterii prețului la energie electrică și gaze naturale. Încă o hală se închide începând de astăzi. Este vorba despre hala nr. 8, unde muncitorii fabricii au început deja procedurile pentru oprirea cuvelor. E a doua hală care își încetează activitatea la Alro Slatina, luna aceasta. Iar diminuarea capacității de producție a fabricii este abia la început, spun angajații care se pregătesc de un nou protest.
21 Ian 2022