Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viroze în plină vară
23.07.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 415

Val de viroze în toiul verii. Zeci de copii au ajuns la medic, în ultimele zile, cu infecții respiratorii severe. Medicii spun că se confruntă cu două tipuri de viroze: unele respiratorii și altele digestive. De aceea, părinții trebuie să fie foarte atenți, atât la folosirea aerului condiționat, dar și la alimentația copiilor, în această perioadă.


Zeci de copii s-au îmbolnăvit în plină vară. Dacă iarna, temperaturile foarte scăzute afectează sănătatea celor mici, iar mulți răcesc adesea, vara, aerul condiționat, băuturile reci și alimentele alterate reprezintă un adevărat pericol pentru copii. Medicii de familie spun că s-au confruntat în aceste zile cu un val de prezentări la cabinete.
În mașină sau acasă, aerul condiționat poate fi foarte periculos dacă îl folosim în exces. Mare grijă trebuie să avem și la înghețată, la băuturile răcoritoare și la modul de păstrare al alimentelor.
În majoritatea cazurilor, medicii de familie eliberează rețetă, iar copiii urmează tratamentul acasă, nefiind nevoie de internarea în spital. Pentru a preveni îmbolnăvirea, medicii spun că foarte importantă este o alimentație sănătoasă, bogată în legume și fructe proaspete.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE