Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ambulanța Olt│Tot mai puține teste solicitate
18.07.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 322

De la zeci de solicitări pe zi pentru teste COVID la una singură pe săptămână. Vorbim despre Serviciul Județean de Ambulanță Olt, care în ultimele luni a intervenit la tot mai puține astfel de cazuri. Dacă în luna mai, ambulanța era chemată și de 80 de ori pe zi să recolteze probe pentru testul PC-R, în prezent aceste intervenții aproape că au dispărut.


 Solicitările la Serviciul Județean de Ambulanță Olt pentru testele COVID-19 sunt din ce în ce mai puține. Ambulanța, care altădată era asaltată zilnic de astfel de apeluri, intervine acum o dată pe săptămână să recolteze probe pentru COVID.
Vaccinarea, grija oamenilor pentru a nu se îmbolnăvi de coronavirus, dar și perioada concediilor au dus la această scădere semnificativă privind testările prin ambulanță, spune medicul Dragoș Toader.
Cum din toamnă este așteptat valul patru de infectări, medicii fac apel la oameni să nu uite de măsurile de prevenire a îmbolnăvirii de coronavirus. Pericolul cel mai mare îl reprezintă plecarea în vacanță în alte țări, spun medicii, de unde este posibil să ne întoarcem infectați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE