Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina| Apel pentru donare de sânge
09.06.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 171

Este criză de sânge din cauza pandemiei de coronavirus. Pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina care necesită transfuzii, au nevoie de sânge, ca de aer. Cadrele medicale, dar și managerul Spitalului Slatina, fac apel la cei care vor să ajute, să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină și să doneze „viață” pentru cei aflați în suferință.


 De aproape o lună, Spitalul Județean de Urgență Slatina are nevoie de sânge. Mai este rezervă doar pentru transfuzii și cazurile grave, dar și aceasta este aproape pe terminate. Sunt pacienți care necesită urgent transfuzii, cum este cazul celor internați la Terapie Intensivă, Hematologie și Oncologie, iar reprezentanții Spitalului Slatina se tem că vor rămâne și fără stocul atât de necesar.
În perioadele dificile, cum este aceasta, au fost și situații când bolnavii au așteptat mai bine de o săptămână pentru o pungă de sânge.
Cei interesați să doneze sunt așteptați în fiecare zi la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slatina. O simplă donare poate ajuta la salvarea a trei vieți.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE