Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Niciun pacient COVID la ATI Slatina
09.06.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 208

De aproape două săptămâni, la Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Slatina nu mai este internat niciun pacient COVID. Iar la Boli Infecțioase mai erau astăzi doar 10 confirmați și suspecți. Este o perioadă de relaxare mult așteptată, spun cadrele medicale, ca urmare a campaniei de vaccinare. Iar secțiile medicale, închise în perioada pandemiei, sunt redeschise acum, rând pe rând.


  Dacă în urmă cu două luni, Spitalul Județean de Urgență Slatina transfera bolnavi de COVID la alte unități medicale din țară, pentru că nu mai avea locuri libere la Terapie Intensivă, în ultimul timp nicio persoană nu mai este în stare gravă la ATI. Nici la Secția Boli Infecțioase nu mai este aglomerația de până acum, spune managerul unității medicale, Angela Nicolae.
Managerul Spitalului Slatina mai spune că, în perioada următoare, vor fi redeschise toate secțiile a căror activitate a fost suspendată în perioada pandemiei.
Grupul de Comunicare Strategică a raportat, în ultimele 24 de ore, doar două cazuri noi de COVID-19 la nivelul județului. Iar rata de infectare a coborât la 0,11 infectări la mia de locuitori. Medicii spun că numărul îmbolnăvirilor a scăzut atât de mult datorită campaniei de vaccinare împotriva infecției cu virusul Sars-Cov-2.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE