Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vaccinați la… școală
07.06.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1349

Campania de vaccinare a elevilor continuă și în această săptămână. Echipele mobile ale Direcției de Sănătate Publică Olt s-au deplasat astăzi în mai multe licee din Slatina, Caracal, Balș și Corabia. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, peste 400 de elevi s-au înscris pe listele de imunizare.


 Autoritățile județene au dat startul vaccinării elevilor chiar la ei în școală. Echipele mobile ale Direcției de Sănătate Publică Olt s-au deplasat astăzi în mai multe licee din județ pentru a-i imuniza pe copii, fie cu Pfizer, fie cu Johnson&Johnson.
La Colegiul Național „Ion Minulescu” s-au înscris peste 70 de elevi. Potrivit conducerii liceului, elevii minori trebuie însoțiți de unul dintre părinți sau să vină cu acordul parental completat și semnat de acasă.
Copiii spun că au ales să se vaccineze pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur. În grupurile lor de WhatsApp, elevii și profesorii s-au mobilizat rapid, iar feedback-ul din partea părinților a fost unul pozitiv.
Până în acest moment, la nivelul județului Olt s-au vaccinat 563 de elevi, dintre care 221 fac parte din categoria 12 – 18 ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE