Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La dentist, de Ziua Copilului
02.06.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 573

O echipă de medici stomatologi din Slatina a organizat ieri o activitate inedită. De ziua copiilor, sute de prichindei, veniți cu părinții sau cu clasa, au învățat, prin joc, informații despre carii, tehnici de periere a dinților și despre ustensilele unui dentist. La final, cei mici au primit câte un balon, o diplomă și mai multe cadouri de igienă orală.


 Copiii din Slatina au ales să își petreacă ziua de 1 iunie la cabinetul stomatologic. O echipă de medici dentiști le-a oferit micuților o serie de surprize: un consult stomatologic gratuit și mai multe activități distractive legate de problemele dentare.
Medicii spun că scopul principal al acestei acțiuni a fost acela de a-i obișnui atât pe părinți, cât și pe cei mici cu vizitele la dentist.
Atmosfera de ieri a fost plină de energie. Sute de copii au venit fie însoțiți de părinți, fie cu clasa pentru a se distra și pentru a afla mai multe informații și trucuri despre igiena orală.
Mai mult decât atât, de ziua lor, cei mici au putut face și un schimb de experiență. Cei pasionați de medicina dentară, au putut să fie, pentru câteva momente, în pielea unui medic stomatolog.
Medicii spun că obișnuirea copilului cu o igienă orală corectă de la cea mai fragedă vârstă îi va influența sănătatea pe tot parcursul vieții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE