Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic: „Cele mai liniștite sărbători de Paște”
04.05.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1100

„Au fost cele mai liniștite Sărbători de Paște din ultimii ani, în județul Olt”. Este declarația medicului coordonator de la 112, Dragoș Toader, care spune că, începând din noaptea de Înviere și până a doua zi de Paște, au fost înregistrate puține solicitări la Ambulanță și SMURD.


 Cele mai liniștite sărbători de Paște, în județul Olt. Medicii spun că solicitările la 112 au fost mai puține cu 30%, față de anii trecuți. Nu au fost înregistrate cazuri de excese alimentare, come alcoolice sau scandaluri, așa cum se întâmpla în anii trecuți, când echipajele medicale făceau față cu greu numărului mare de solicitări.
Dacă în urmă cu doi ani, de Paște, salvările erau luate cu asalt de apeluri la 112, fiind înregistrate chiar și 200 de solicitări pe zi, anul acesta, puțin peste 100 de persoane au chemat salvarea de sărbători.
A fost al doilea an în care am sărbătorit Paștele în pandemie, iar oltenii au fost parcă mai cumpătați ca niciodată, spun cadrele medicale. Nu au fost înregistrate incidente grave, incendii și nici chiar accidente de circulație, spre deosebire de alte perioade de foc pentru echipajele de urgență. Iar explicația acestor sărbători liniștite, din toate punctele de vedere, ar fi restricțiile impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021