Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se închide centrul de vaccinare de pe Drăgănești
19.02.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 584

Centrul de vaccinare anti Covid al Spitalului Județean de Urgență Slatina se închide. Duminică, 21 februarie, este programat ultimul rapel. Peste 2.000 de cadre medicale și personal medico-social au fost imunizate împotriva Covid -19, la Centrul din Slatina. Zece persoane au făcut Covid între cele două doze.


 Campania de vaccinare pentru personalul medical și medico-social din Slatina a ajuns la final. Duminică are loc ultimul rapel, iar de luni, centrul care funcționa pe strada Drăgănești, va fi închis.
Campania de vaccinare anti-Covid a personalului sanitar s-a desfășurat în perioada 4 ianuarie - 21 februarie. În tot acest timp, au fost imunizate, cu prima doză 2.089 de cadre medicale și angajați medico-sociali, iar cu cea de-a doua doză 2.069. Coordonatorul Centrului din Slatina, medicul Cătălin Pătru, spune că diferența o reprezintă: programările din aceste zile pentru rapel; câteva persoane au renunțat la rapel; 10 dintre cei imunizați au făcut Covid între cele două doze și, fie nu au mai venit la rapel, fie așteaptă vindecarea, apoi vor fi reprogramați.
Cât despre salariații Spitalului Slatina, din cei 1.662, 811 au fost vaccinați. Este vorba despre medici, asistente, infirmiere, brancardieri și personal Tesa. Ceilalți, o parte au refuzat la început vaccinarea, apoi nu s-au mai putut programa, iar alții au avut contraindicații.
Medicul coordonator mai spune că această campanie de vaccinare s-a desfășurat în bune condiții la Slatina și fără incidente.
Conducerea Spitalului a anunțat că au fost făcute deja demersuri pentru redeschiderea Secțiilor Dermatologie și Boli Cronice, care funcționau în clădirea de pe strada Drăgănești, a căror activitate a fost suspendată temporar.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE