Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alte patru centre de vaccinare în Olt
13.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4292

Județul Olt are în prezent patru centre de vaccinare, toate sunt destinate imunizării cadrelor medicale. După începerea cele de-a doua faze de vaccinare, numărul centrelor va crește la nivelul județului. Alte patru, care sunt deja în curs de amenajare, vor deveni funcționale în perioada imediat următoare. Trei dintre acestea vor funcționa în municipiul Slatina.


Campania de vaccinare împotriva Covid-19 continuă în bune condiții, în județul Olt. Până în prezent, în cele patru centre de vaccinare înființate la Spitalele din Slatina, Caracal, Corabia și Balș au fost imunizate 2.600 de persoane: medici, asistente, infirmiere și brancardieri, personal aflat în prima linie în lupta cu virusul Sars-Cov-2. Autoritățile vor dubla numărul centrelor de imunizare. Alte patru vor deveni funcționale în perioada imediat următoare.
În urma imunizării în această primă fază, în Olt au fost înregistrate 6 reacții adverse, toate comune și minore. Autoritățile îi încurajează pe toți să facă acest vaccin salvator.
Ieri, în cadrul fazei I de imunizare s-au vaccinat 216 angajați ai Spitalului Județean de Urgență Slatina, 108 de la Spitalul municipal Caracal, 12 de la Spitalul orășenesc Corabia și 30 de la Spitalul orășenesc Balș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE