Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Nu mai sunt locuri pentru bolnavii de COVID
12.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1851

Este blocaj la Spitalele COVID din Olt. Cadrele medicale spun că nu mai sunt locuri la ATI și nici în secțiile pentru tratarea pacienților cu coronavirus. Iar situația este cu atât mai gravă, cu cât numărul celor confirmați crește de la o zi la alta.


Situație dramatică și în județul Olt, ca și în țară, în ceea ce privește numărul cazurilor de coronavirus. În timp ce spitalele nu mai au locuri pentru tratarea celor confirmați, numărul infectărilor este în continuă creștere.
La Slatina și Caracal astăzi nu mai era niciun loc liber la ATI. Șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, medicul Marius Ionescu, a vorbit despre această situație.
Deși în fiecare zi mor oameni din cauza coronavirusului, alții scapă cu viață ca prin minune, iar numărul infectărilor crește alarmant, sunt încă persoane care nu cred în existența bolii. În timp ce medicii au ajuns să conecteze un pacient la două aparate de oxigen pentru că nu mai poate să respire.
În secția pentru tratarea pacienților COVID de la Spitalul Slatina sunt internate 60 de persoane cu forme ușoare și medii spre grave.
Cadrele medicale fac apel disperat la oameni să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea. O singură persoană infectată poate îmbolnăvi cel puțin alți 10 oameni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024