Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19: 9 cazuri noi și un deces
09.08.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1020

Județul Olt a înregistrat astăzi 9 cazuri noi de COVID-19, dar și un deces. Persoana răpusă de noul coronavirus era asistentă medicală la Spitalul Județean de Urgență Slatina și avea 65 de ani. Oltul ajunge, astfel, la 921 de cazuri confirmate și 29 de decese.


În urma testelor efectuate la nivelul județului Olt, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Printre acestea se numără încă un pacient de la Spitalul Schitu-Greci, restul fiind infectați prin transmitere comunitară.
Coronavirusul a mai curmat astăzi o viață, în județul Olt. Este vorba despre o asistentă din cadrul secției Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Femeia fusese internată pe 25 iulie, iar pe fondul unor comorbidități, starea sa s-a agravat și a ajuns la terapie intensivă, unde a decedat, în această dimineață.

Dacă numărul cazurilor noi de infectare cu noul coronavirus este unul mic, județul Olt înregistrează un record astăzi în ceea ce privește persoanele reconfirmate pozitiv. Astfel, în urma retestărilor, 37 de olteni prezintă în continuare infectare cu SARS – CoV – 2, iar astăzi, Oltul este pe primul loc pe țară la acest capitol.
În prezent, în spitalele din județ sunt internate 120 de persoane bolnave de COVID-19, iar la ATI sunt ocupate 5 paturi din totalul de 20, disponibile pentru pacienții care ajung în stare gravă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE