Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
14 noi cazuri de Coronavirus
07.08.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 633

14 cazuri noi de coronavirus au fost raportate, astăzi, în județul Olt. Este vorba despre pacienți și angajați ai Spitalului de Psihiatrie Cronici din Schitu Greci. Numărul celor infectați în Olt ajunge astfel la 862.


Vești ceva mai bune de la Grupul de Comunicare Strategică. Astăzi au fost raportate 14 cazuri noi de coronavirus în județul Olt, fără a mai fi înregistrat vreun deces. Toate cazurile sunt în jurul focarului de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din Schitu Greci. Este vorba despre angajați și pacienți ai unității medicale. Boala a ajuns la unitatea medicală în urmă cu o săptămână, după ce o pacientă infectată a fost transferată acolo. Întreg personalul medical a fost testat.
Numărul pacienților confirmați în Olt a ajuns astăzi la 862.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020