Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tot mai mulți pensionari cu COVID-19
27.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 706

19 cazuri noi de coronavirus au fost raportate de Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, în județul Olt. Astfel, bilanțul total ajunge la 654 de cazuri. Un polițist, un cadru medical de la UPU Slatina și un angajat Alro sunt printre ultimii infectați. Restul pacienților sunt pensionari și salariați, care s-au prezentat la spital cu simptomatologie specifică.


Numărul cazurilor de coronavirus ajunge la 654 în județul Olt. 19 noi cazuri au fost transmise numai în ultimele 24 de ore. Potrivit raportării de astăzi, printre cei 19 infectați se află un polițist, un cadrul medical de la UPU Slatina și un salariat Alro. Restul sunt pensionari și angajați, care au contractat viruslul prin transmitere comunitară. Îngrijorător este faptul că, e a doua zi în care sunt depistați tot mai mulți pensionari, spun autoritățile.
Cu COVID-19 au fost confirmați, în week-end, și un jandarm din Slatina, dar și o angajată de la Protecția Copilului. Jandarmul a fost testat, după ce a prezentat simptomatologie specifică, respectiv pierderea gustului și mirosului. Angajata DGASPC a prezentat și ea simptome: dureri de cap și dureri musculare. Conducerea instituției a transmis, astăzi, printr-un comunicat de presă, că aceasta nu a avut contact cu beneficiarii din cadrul centrelor rezidențiale pentru copii sau adulți. Toți colegii de birou ai salariatei au fost trimiși acasă, în izolare și a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020