Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Chirurgie doar pentru urgențe
28.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 352

Secția de Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgență Slatina rămâne în continuare închisă, după ce 12 cadre medicale au fost depistate cu COVID-19. În prezent sunt asigurate doar gărzile, la Chirurgie Generală, pentru tratarea cazurilor care ajung la Urgențe.


 Secția de Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost închisă, zilele trecute, după ce 12 angajați din această secție au fost confirmați cu coronavirus. Un medic, un brancardier, infirmiere și asistente medicale, cu toții au ieșit pozitivi, ei intrând în contact cu 4 pacienți confirmați.
Toate celelalte cadre medicale și angajați ai spitalului din secția respectivă, dar și toți pacienții, au fost testați. Testele urmează să fie repetate peste câteva zile.
Secția de Chirurgie Generală își va relua activitatea cel mai probabil din luna august, după ce toate testele la ceilalți angajați vor ieși negative, iar cadrele infectate se vor vindeca de COVID-19.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020