Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Salvatori loviți de COVID
28.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 506

28 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în județul Olt, în ultimele 24 de ore. Încă două cadre medicale și un pompier se află printre cei contaminați, dar și mai mulți angajați de la societățile de pe platforma industrială a Slatinei. Numărul total al cazurilor ajunge astfel la 635.


 Coronavirusul continuă să se extindă în județul Olt. Fără să țină cont de vârstă sau de profesie, lovește în tot mai mulți oameni. În fiecare zi crește numărul celor infectați, iar pe lista lor se regăsesc tot mai mulți salvatori: medici, pompieri, polițiști, jandarmi.
În ultimele 24 de ore, în Olt au fost confirmate 28 de noi cazuri de COVID-19. Printre acestea se află încă doi angajați ai Spitalului Slatina și un pompier. Alți patru angajați sunt de la Alro, 2 de la TMK Artrom și unul de la Pireli. Iar un caz este cel al unui pensionar. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor în Olt ajunge la 635.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020