Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19: 20 de noi cazuri și 2 decese
24.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1340

20 de noi cazuri de COVID-19 și 2 decese au fost raportate, astăzi, în județul Olt. Cele două persoane ucise de noul coronavirus sunt o femeie din comuna Valea Mare și un bărbat din Slatina, ambii fiind internați la Spitalul din Caracal. Astfel, numărul confirmărilor în județul Olt ajunge la 581, iar cel al deceselor, la 20.


Grupul de Comunicare Strategică a raportat, astăzi, 20 de noi cazuri de coronavirus în județul Olt și două decese. Se înregistrează, astfel, o nouă zi cu multe infectări în județul nostru. 5 cazuri noi sunt confirmate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar unul la Spitalul Balș. Alte două cazuri au mai fost confirmate la Pirelli și Alro, iar 12 sunt cu transmitere comunitară.
Tot astăzi au fost raportate și două decese din cauza COVID-19, respectiv, o femeie în vârstă de 54 de ani, din comuna Valea Mare și un bărbat, de 73 de ani, din Slatina. Femeia era internată din 18 iulie la Spitalul Municipal Caracal și a decedat în această dimineaţă. Ea avea mai multe boli, printre care și obezitate.
Bărbatul a fost confirmat cu COVID-19 pe 23 iulie, când a și decedat tot la Spitalul din Caracal. Și acesta prezenta mai multe afecțiuni, printre care insuficiență cardiacă și obezitate. Astfel, numărul deceselor din cauza COVID-19 în Olt ajunge la 20, iar cel al persoanelor infectate, la 581.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020