Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
28 de pacienți cu COVID, externați la cerere
08.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 835

28 de pacienți internați cu coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Slatina au fost externați la cerere, în ultimele zile. Medicii care tratează bolnavii de COVID-19 spun că, pe de-o parte, măsura privind externarea acestora este bună, pentru că toate paturile sunt ocupate. Pe de altă parte, pericolul de răspândire a infectării este uriaș.


Începând de duminică, bolnavii de coronavirus se pot externa la cerere din spitalele COVID, pentru a merge în izolare acasă. Și la Spitalul Județean de Urgență Slatina au fost făcute astfel de externări, iar medicii infecționiști spun că este un lucru bun, întrucât secția se aglomerase foarte mult și nu mai erau locuri pentru internarea altor pacienți. Astfel, de duminică, la Spitalul din Slatina au fost externați zeci de bolnavi de coronavirus.
La externare, medicii îi informează pe bolnavii de COVID-19 că nu trebuie să intre în contact cu alte persoane. Pe lângă faptul că îi pot infecta și pe alții, vor răspunde penal în fața legii.
În județul Olt, numărul celor infectați a depășit 300. Autoritățile se așteaptă, însă, la o nouă creștere a confirmărilor și îi sfătuiesc pe oameni să respecte măsurile de prevenire și răspândire a îmbolnăvirii de coronavirus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE