Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: 7 cazuri noi de Covid-19 și un deces
07.07.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 2405

Numărul oltenilor care s-au îmbolnăvit de Covid-19 a ajuns astăzi la 301. Șapte noi cazuri au fost raportate în județul nostru în ultimele 24 de ore, dar și un deces.


Trei dintre cele șapte persoane depistate pozitiv cu noul coronavirus sunt angajați ai fabricii TMK Slatina, unde în total sunt confirmate în prezent 13 persoane. Potrivit anchetei epidemiologice, angajații ar fi contractat virusul în afara fabricii, fiind vorba despre o transmitere comunitară.
Grupul de comunicare strategică a raportat astăzi încă un deces în județul Olt, cel de-al 13-lea înregistrat de la începutul pandemiei. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani testat pozitiv cu Covid-19, care avea mai multe afecțiuni medicale, printre care stenoză în proporție de 90%, boală cardiacă ischemică și insuficiență aortică.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020