Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă nouă cazuri de coronavirus
30.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1097

Noi cazuri de coronavirus în Olt. În ultimele 24 de ore, la nivelul județului s-au înregistrat încă nouă persoane diagnosticate cu COVID-19, numărul total al cazurilor pozitive ajungând la 232.


De la o zi la alta crește alarmant numărul de cazurilor de coronavirus în județul nostru. Potrivit datelor transmise de autorități, în ultimele 24 de ore au fost confirmați pozitiv încă nouă olteni. Dintre aceștia opt persoane s-au prezentat la spital cu simptome specifice bolii Covid-19. Printre ei se află un contact de familie al unui cadru medical de la UPU Caracal.
Până la această dată, numărul persoanelor confirmate cu noul coronavirus a ajuns la 232. 138 dintre ele au fost declarate vindecate și externate, iar în prezent 84 de olteni sunt internați în spital. De la începutul pandemiei s-au înregistrat 10 decese în județul Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020