Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Explodează numărul cazurilor de COVID-19
29.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2872

Explozie a numărului cazurilor de Coronavirus în județul Olt. Dacă vineri erau înregistrate 186 de persoane pozitive, astăzi numărul lor a ajuns la 223. Printre ultimii pacienți confirmați se află și un pompier din Scornicești, împreună cu familia lui. Niciunul dintre membrii familiei nu prezintă simptome de Covid-19. Toate cazurile confirmate recent se află sub supravegherea medicilor.


A crescut alarmant numărul cazurilor de coronavirus în județul Olt. De vineri și până astăzi au fost raportate, atenție, aproape 40 de noi cazuri. Printre ultimii confirmați se află și un pompier din Scornicești. Acesta s-a infectat de la soacra sa, care lucrează la o fabrică de confecții textile din oraș, unde a izbucnit recent un focar.
În urma testării, toți cei cinci membri ai familiei au fost declarați pozitivi, respectiv: soția și copilul pompierului, dar și socrul acestuia. Ei se află acum internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Pompierul lucrează pe autospeciala de stins incendii. Toți colegii cu care acesta a intrat în contact, respectiv 27 de pompieri, au fost testați ieri și astăzi. Ei așteaptă în autoizolare rezultatele, care vor veni începând de mâine. Ultimele patru cazuri sunt doi pacienți internați în spital și doi contacți în focarul de la Spitalul din Corabia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020