Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: 10 cazuri noi de COVID-19
25.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2813

181 de cazuri de coronavirus în județul Olt, cu 10 noi îmbolnăviri în ultimele 24 de ore. Este raportarea oficială, trasmisă, astăzi, de autorități. Printre cazurile recent confirmate se află două asistente medicale de la Caracal și Slatina și un angajat de la o croitorie din Scornicești.


O nouă creștere a îmbolnăvirilor de Coronavirus în județul Olt. Dacă ieri erau confirmate 171 de cazuri, astăzi, numărul lor a ajuns la 181. S-a extins focarul de la Spitalul din Corabia, unde mai multe cadre medicale au fost infectate. Astăzi a fost confirmat încă un contact al acestora. De asemenea, a crescut numărul îmbolnăvirilor și la Spitalul din Caracal, unitate medicală suport pentru tratarea pacienților cu coronavirus. O altă asistentă, dar și doi contați ai celei confirmate ieri au fost declarați pozitivi.
Conducerea unității medicale a dispus testarea întregului personal de la UPU Caracal, dar și a medicilor de pe secțiile spitalului, care au fost chemați la Urgențe pentru a consulta pacienți.
Iar coronavirusul amenință și orașul Scornicești. Astăzi a fost confirmat pozitiv un angajat al fabricii de confecții textile din localitate. El a fost luat de la serviciu de o ambulanță echipată special pentru transportul celor cu COVID-19, fiind internat la Spitalul din Slatina.
Tot astăzi, un alt caz a apărut și la Spitalul Județean de Urgență Slatina. O asistentă de la Secția ORL a fost confirmată, după ce la revenirea din concediu medical a fost testată pentru COVID-19.
Ceilalți 5 pacienți s-au prezentat la Spitalul din Slatina cu simptome, iar în urma testării au fost confirmați.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020