Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Coronavirus: Noi cazuri la Spitalul Corabia
24.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2204

Se extinde focarul de coronavirus de la Spitalul orășenesc Corabia. Doi medici, o infirmieră și un contact al infirmierei decedate au fost confirmați cu noul coronavirus. Un alt cadru medical, tot o asistentă, a fost depistată pozitiv, astăzi, și la Spitalul municipal Caracal. Numărul total al celor infectați în județul Olt a ajuns la 171.


171 de cazuri de Coronavirus în Olt, cu cinci noi îmbolnăviri. Este raportarea oficială făcută, astăzi, de autorități. În focarul de la Spitalul Corabia au mai apărut încă patru persoane infectate: doi medici, o infirmieră și un contact de familie al infirmierei care a decedat, duminică, din cauza coronavirusului.
Alte peste 20 de probe au fost recoltate de la cei care au intrat în contact cu personalul medical de la Spitalul din Corabia.
Tot astăzi a fost raportat un caz de îmbolnăvire și la Spitalul municipal Caracal. O asistentă de la Unitatea de Primire Urgențe este pe lista celor confirmați cu virusul Sars-Cov-2. Și aici au fost recoltate probe, atât de la pacienți, cât și de la colegii de la UPU, care au intrat în contact cu asistenta.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020