Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
93 de cazuri de Covid-19 în Olt
01.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1761

Două noi cazuri de coronavirus au fost confirmate, astăzi, în județul Olt. Sunt doi bărbați care erau internați la Secția Boli Infecțioase a Spitalului din Slatina, fiind suspecți de COVID-19, după ce ambii au prezentat simptome. Astfel, numărul cazurilor în Olt a ajuns la 93. Printre aceștia se află și 3 polițiști, dar și membri ai familiilor acestora.


Crește numărul cazurilor de coronavirus în județul Olt. La finalul săptămânii trecute, trei polițiști de la Posturile de Poliție din Brebeni și Ipotești au fost confirmați cu noul coronavirus. Ulterior și cinci membri ai famiilor acestora au fost depistați cu infecția virusului Sars-Cov-2, toți fiind internați la Spitalul COVID din Slatina.
Astăzi, Direcția de Sănătate Publică Olt a raportat două noi cazuri. Doi cetățeni turci, care lucrează la Slatina, au fost și ei confirmați. Ambii bărbați erau deja internați la Spitalul Județean, cu simptomatologie specifică. Astfel, numărul cazurilor de CIVOD-19 în Olt a ajuns la 93.
Printre cei confirmați se află și mai multe cadre medicale, de la Serviciul de Ambulanță Olt, dar și de la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Oltul rămâne în continuare printre județele cu cel mai mic număr de cazuri de coronavirus după Brăila, Vâlcea și Satu Mare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024