Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
93 de cazuri de Covid-19 în Olt
02.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1659

Două noi cazuri de coronavirus au fost confirmate, astăzi, în județul Olt. Sunt doi bărbați care erau internați la Secția Boli Infecțioase a Spitalului din Slatina, fiind suspecți de COVID-19, după ce ambii au prezentat simptome. Astfel, numărul cazurilor în Olt a ajuns la 93. Printre aceștia se află și 3 polițiști, dar și membri ai familiilor acestora.


Crește numărul cazurilor de coronavirus în județul Olt. La finalul săptămânii trecute, trei polițiști de la Posturile de Poliție din Brebeni și Ipotești au fost confirmați cu noul coronavirus. Ulterior și cinci membri ai famiilor acestora au fost depistați cu infecția virusului Sars-Cov-2, toți fiind internați la Spitalul COVID din Slatina.
Astăzi, Direcția de Sănătate Publică Olt a raportat două noi cazuri. Doi cetățeni turci, care lucrează la Slatina, au fost și ei confirmați. Ambii bărbați erau deja internați la Spitalul Județean, cu simptomatologie specifică. Astfel, numărul cazurilor de CIVOD-19 în Olt a ajuns la 93.
Printre cei confirmați se află și mai multe cadre medicale, de la Serviciul de Ambulanță Olt, dar și de la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Oltul rămâne în continuare printre județele cu cel mai mic număr de cazuri de coronavirus după Brăila, Vâlcea și Satu Mare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020