Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dau în judecată Serviciul de Ambulanță
29.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1002

Angajații de la Ambulanța Olt, care au fost confirmați cu COVID-19, dau în judecată conducerea instituției. Ei îi acuză pe reprezentanții Salvării că nu le-au asigurat materiale sanitare de protecție suficiente, iar cele pe care le-au avut au fost de proastă calitate. Aceștia cer daune în valoare de un milion de euro.


Răsturnare de situație la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. Cei 20 de angajați infectați cu virusul SARS-Cov-2 dau în judecată conducerea unității, pe care o acuză că „a contribuit la îmbolnăvirea lor“. Unul dintre ambulanțierii infectați spune că erau nevoiți să spele ochelarii și vizetele, iar măștile de protecție erau de proastă calitate.
Ambulanțierul infectat la locul de muncă spune că nu a scăpat nici acum de simptomele specifice COVID-19.
Managerul Ambulanței Olt, Marinela Prina susține că angajații săi au avut materialele necesare de protecție.
20 de angajați de la Ambulanța Olt au fost depistați cu coronavirus. Aceștia au infectat, la rândul lor, alte cinci persoane cu care au intrat în contact. Toți sunt internați, iar starea lor de sănătate este stabilă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020