Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cozi interminabile la cabinetele medicale
28.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1286

Sunt în continuare cozi la Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina, după ce numărul consultațiilor a fost redus pentru fiecare cabinet medical în parte. Managerul unității medicale, Cătălin Rotea, face apel la toți oamenii să încerce să se programeze, pentru a nu mai fi nevoiți să aștepte la rând chiar și câteva ore.


Mai multe secții ale ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina au fost închise în perioada stării de urgență, pentru prevenirea îmbolnăvirii de COVID-19. Ulterior, acestea și-a reluat activitatea, iar toate cabinetele de specialitate lucrează acum după program normal. A fost însă redus numărul de consultații, pentru evitarea aglomerării. Totodată, oamenii așteaptă în afara unității medicale, respectând regulile de protecție și distanțare.
Reprezentanții unității medicale spun însă că mulți vin fără programare și așteaptă chiar și câteva ore la coadă.
Conducerea Spitalului Slatina face apel la oameni să încerce, totuși, să se programeze telefonic, pentru a evita aglomerația, dar și pentru a nu mai fi puși pe drumuri.
Astfel de cozi sunt în această perioadă și la clinicile private din oraș. Mulți oameni vin fără programare, doar pentru că nu știu sau nu au posibilitatea să facă acest lucru telefonic sau online.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020