Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primele teste în laboratorul Spitalului Slatina
27.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 883

Încep testările pentru COVID-19 în laboratorul Spitalului Județean de Urgență Slatina. Managerul unității medicale, Cătălin Rotea, a anunțat că laboratorul este gata să facă primele testări, după ce probele au fost confirmate la un laborator din Craiova. De asemenea, laboratorul Spitalului Slatina va testa și personalul din linia întâi: angajați DSP, ISU, Poliție și Jandarmerie.


Laboratorul pentru testarea COVID-19, cumpărat de Consiliul Județean Olt, pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina, începe oficial, testarea. Prezent în emisiunea „De la stânga la dreapta“, de la Olt Tv, managerul unității medicale, Cătălin Rotea a declarat că laboratorul este pregătit să facă primele teste.
Testarea în Laboratorul Spitalului Slatina a început mai târziu decât era anunțată, din cauza procedurilor ce au trebuit urmate. Însă, rezultatele vor fi sigure, întreg personalul care va lucra aici fiind bine pregătit. Sunt angajați din cadrul Laboratorului Spitalului, oameni cu experiență în efectuarea testelor de laborator.
Noul laborator va testa și personalul aflat în prima linie, respectiv medici, pompieri, polițiști și jandarmi.
Achiziția Laboratorului COVID-19 de la Spitalul Slatina, în valoare de un milion de lei, a fost asigurată de Consiliul Județean Olt. Vor fi făcute aici 196 de teste pe zi. Laboratorul va fi folosit de Spitalul Slatina și pentru depistarea altor tipuri de afecțiuni medicale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020