Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă o asistentă, confirmată cu COVID-19
27.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2553

O asistentă de la Secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost depistată, astăzi, cu coronavirus. Femeia este mama unui angajat al Ambulanței Olt, confirmat, săptămâna trecută, cu COVID-19. În această dimineață, conducerea Spitalului Slatina a dispus testarea tuturor angajaților de la Cardiologie, pentru limitarea extinderii numărului de îmbolnăviri.


Încă o persoană din Olt depistată, astăzi, cu coronavirus. O asistentă de la Secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina este ultima victimă a infecției cu virusul SARS-Cov-2. Ea este mama unei asistente de la Ambulanța Olt și, potrivit celor de la DSP, se afla în izolare de o săptămână. Managerul Spitalului Slatina a luat decizia de a o trimite acasă, imediat după confirmarea primului caz de la Salvare.
Însă, pentru mai multă siguranță, conducerea Spitalului a dispus, astăzi, testarea tuturor angajaților de la Secția Cardiologie, iar rezultatele sunt așteptate începând de mâine. O serie de testări au fost făcute, ieri, și la Primăria Piatra- Olt, după ce o angajată de la Starea Civilă a fost confirmată COVID-19. Ea este prietenă cu una dintre asistentele infectate anterior la Ambulanță. Astfel, numărul cazurilor de coronavirus în județul Olt a ajuns la 78.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE