Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă o asistentă, confirmată cu COVID-19
27.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2484

O asistentă de la Secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost depistată, astăzi, cu coronavirus. Femeia este mama unui angajat al Ambulanței Olt, confirmat, săptămâna trecută, cu COVID-19. În această dimineață, conducerea Spitalului Slatina a dispus testarea tuturor angajaților de la Cardiologie, pentru limitarea extinderii numărului de îmbolnăviri.


Încă o persoană din Olt depistată, astăzi, cu coronavirus. O asistentă de la Secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina este ultima victimă a infecției cu virusul SARS-Cov-2. Ea este mama unei asistente de la Ambulanța Olt și, potrivit celor de la DSP, se afla în izolare de o săptămână. Managerul Spitalului Slatina a luat decizia de a o trimite acasă, imediat după confirmarea primului caz de la Salvare.
Însă, pentru mai multă siguranță, conducerea Spitalului a dispus, astăzi, testarea tuturor angajaților de la Secția Cardiologie, iar rezultatele sunt așteptate începând de mâine. O serie de testări au fost făcute, ieri, și la Primăria Piatra- Olt, după ce o angajată de la Starea Civilă a fost confirmată COVID-19. Ea este prietenă cu una dintre asistentele infectate anterior la Ambulanță. Astfel, numărul cazurilor de coronavirus în județul Olt a ajuns la 78.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020